Velký turnaj minivolejbalu v Havlíčkově Brodě

V neděli 3. března se v naší nové sportovní hale uskutečnil jeden z největších dětských turnajů za poslední roky. Celkem 120 dětí ve čtyřech výkonnostních kategoriích.

turnaj minivolejbalu v Havlíčkově Brodě

Do Havlíčkova Brodu se sjely volejbalové týmy z Třebíče, Jihlavy a Bedřichova. Soutěžily dvojice a trojice. Hlediště bylo zaplněno rodiči, kteří fandili svým dětem a zajišťovali výbornou atmosféru.

turnaj minivolejbalu v Havlíčkově Brodě

V kategorii Oranžový volejbal získaly zlaté medaile hráčky Bláhová – Pytlíková, stříbro Ručová – Röhrichová (12 týmů). V Červené kategorii byli druzí hráči Holas – Poltoratskyi, bronz patřil dvojici Hrdličková – Medová (11 týmů). V kategorii Modrá soutěžilo 17 týmů a v této těžké konkurenci se prosadili naši kluci Vejsada – Šteidl – Adam, kteří brali dělené čtvrté místo. Nutno dodat, že bojovali proti až o dva roky starším soupeřům. Naši malí volejbalisté předvedli skvělé výkony a je potřeba všechny pochválit.

turnaj minivolejbalu v Havlíčkově Broděturnaj minivolejbalu v Havlíčkově Broděturnaj minivolejbalu v Havlíčkově Broděturnaj minivolejbalu v Havlíčkově Broděturnaj minivolejbalu v Havlíčkově Broděturnaj minivolejbalu v Havlíčkově Broděturnaj minivolejbalu v Havlíčkově Broděturnaj minivolejbalu v Havlíčkově Brodě

Moc děkujeme všem, kdo pomohli tento turnaj uspořádat. Za bezproblémový průběh turnaje pak patří velký dík Martinu Machovi.