Pokračování 2. ligy mužů znamenalo 6 bodů ze Svitav

Tuto sobotu jsme sehráli dvojutkání s nováčkem v 2. lize, tedy s týmem ze Svitav. Do Svitav hostuje několik lidí z 1.ligy z týmu Volejbal Brno, takže jsme od prvních míčů věděli, že to nebudou lehké zápasy.

druholigoví muži TJ Jiskra Havlíčkův Brod

V prvním zápase jsme měli perfektní příjem a nedělali jsme chyby, tím pádem jsme se rychle dostali do vedení 2:0, poté jsme jeden set ztratili, protože jsme si každý udělali nějakou chybu a soupeř nám od začátku hned odskočil. To jsme hned v následujícím setu eliminovali a první zápas vyhráváme 3:1.
Druhý zápas měl podobný trend, s jediným rozdílem, že jsme ztratili hned první set, ale pak jsme již soupeře k ničemu nepustili a vyhráli jsme 3:1.
Nutno vyzvednout výkon libera Jana Melouna na příjmu a Ondry Částky v poli. Dále taky výkon našich blokařů, který nás podrželi v důležitých momentech, zejména Matěje Dočekala, který skvěle nahradil chybějícího Kubu Doležala.
V neposlední řadě musíme vyzdvihnout výkon nahrávače Michala Hromádka, který uvolňoval Honzu Kučeru a ostatní útočníku proti nekompaktní svitavské obraně.

HB vs Svitavy 3:1 (17,14,-17,19), 3:1 (-24, 19,22,24)