Muži ze severu přivezli jedno vítězství

V sobotu 4.11. jsme vyrazili na sever Čech do Malá Skály sehrát další zápasy 2. ligy mužů. Soupeř nám byl známý již z Českého poháru, kde jsme mu podlehli 1:3. Tentokrát byla hra vyrovnanější a v obou zápasech se bojovalo o každý bod.

druholigoví volejbalisté TJ Jiskra Havlíčkův Brod

Než jsme se v prvním zápase rozkoukali, prohrávali jsem 0:2 na sety. I když tomu bodové výsledky nenasvědčují, prakticky celou dobu jsme prohrávali o pár bodů. Třetí a čtvrtý set byly lepší, ale získali jsme jen 1 z nich. Hlavním problémem v prvním zápase byl příjem a větší množství chyb, než udělal soupeř.

Druhý zápas jsme měli zahajovat v 15 hodin, ale krajská utkání, se kterými jsme se střídali, se protáhla a my začínali druhý zápas s rekordním začátkem v 16:35. Dlouhé čekání nás zdravě naštvalo a my konečně dostali soupeře více pod tlak. Malá Skála hrála výborně, ale my předvedli asi nejlepší zápas dosavadní sezóny. Kvalitním, bojovným a odvážným výkonem jsme získali všechny tři sety a brali alespoň důležité 3 body.

Příští týden nás doma čeká soused z tabulky, tým z Chocně. Přijďte nás podpořit v 10 a 14 hodin na Stavebku. Těšíme se na vás!

Volejbalový klub Malá Skála – TJ Jiskra Havlíčkův Brod 3:1 (25,26,-25,25) a 0:3 (-22,-22,-20)

Sestava: Michal Hromádko, Honza Kučera, Ondra Částka, Aleš Nečas, Vojta Jelínek, Kuba Doležal, Ondra Hroch, Matěj Dočekal a libero a trenér Honza Meloun

„Vypíchnout výkon jen některých hráčů nejde. Druhý zápas byl doslova vydřený od všech. Zmínit bych ale chtěl Ondru Částku, který zahrál výborně na S1, Aleše Nečase za jeho nebojácný útok, Vojtu s Kubou za agresivní a trpělivou obranu. Ondra s Matějem pomohli v klíčových okamžicích a určitě by si zasloužili daleko větší porci ve hře. A konečně si sedá spolupráce Kůči s Michalem, což je pro nás klíčová věc a obrovský bodový přísun“ zhodnotil sobotní vystoupení trenér Honza Meloun