Turnaj mladších žákyň v Přerově přinesl krásné 2. místo

Mladší žákyně se zúčastnili ve dnech 15.9.-17.9.2023 Memoriálu J.Lakomého v Přerově. Turnaj odehrála sestava Nigrovičová, Dřínková, Hrdličková, Vodičková, Vokáčová, Medová, Wasserbauerová, Grófová, Pazourová, Soukupová N., Kasalová N.

mladší žákyně TJ Jiskra Havlíčkův Brod na turnaji v Přerově

Turnaje se účastnilo 12 družstev rozdělených do dvou základních skupin, kde postupně poražíme všechna družstva vítězstvím 2:0 (Přerov A, Prostějov B, Raškovice, Frýdek Místek B, VAM Olomouc).Do finálové, 6-ti členné skupiny, jsme se dostali společně s týmy Prostějov A a Prostějov B, Raškovice, Nový Jičín a našeho budoucího soupeř v krajských kolech, Nové Veselí.

mladší žákyně TJ Jiskra Havlíčkův Brod na turnaji v Přerově mladší žákyně TJ Jiskra Havlíčkův Brod na turnaji v Přerově mladší žákyně TJ Jiskra Havlíčkův Brod na turnaji v Přerově

Ve finálové skupině poražíme vítězstvím 2:0 nejprve Nový Jičín a poté i Prostějov A a bez ztráty setu za celý turnaj nastupujeme do boje o 1.místo proti Novému Veselí. První set je v režii Nového Veselí, avšak mi se nevzdáváme a druhý set vyhráváme my. Nastupujeme do teibreiku, kde už vedeme 7:2, ale bohužel si vybíráme slabší chvilku a Nové Veselí dotáhlo celý set do vítězného konce, prohráváme za stavu 14:16 1:2.

mladší žákyně TJ Jiskra Havlíčkův Brod na turnaji v Přerově mladší žákyně TJ Jiskra Havlíčkův Brod na turnaji v Přerově mladší žákyně TJ Jiskra Havlíčkův Brod na turnaji v Přerově mladší žákyně TJ Jiskra Havlíčkův Brod na turnaji v Přerově mladší žákyně TJ Jiskra Havlíčkův Brod na turnaji v Přerově

Z kvalitně obsazeného turnaje jsme si přivezli tedy krásné 2. MÍSTO, kam se promítla kvalitní příprava soustředění. Gratulace všem holkám za výrazné zlepšení ve všech herních činnostech, zejména pak v podání, kdy Verča V. předvedla sílu servisu a ve své věkové kategorii (r. 2012) dopodávala set od stavu 1:2 pro nás až do vítězného konce 25:2. Pochvala ale patřímu CELÉMU DRUŽSTVU.

Za mladší žákyně A Radim Smejkal